این پاوربانکهای قابل حمل و مناسب سفر را برای نگه داشتن تلفن، لپتاپ، کنسول بازی و دیگر وسایل الکترونیکی خود در حال کار نگه دارید. دراین نوشته وب سایت آنالیز گجت سعی به آنالیز و برسی دقیق این گجت دارد. همراه ما بمانید.
بهترین پاور بانک های بازار
بهترین پاوربانکها همیشه کارآمد و مفید هستند. گجتهای ما قابلیت دارند در کمموقعترین زمانها، مانند هنگام سوار شدن به اتوبوس، درست در میانه یک جلسه مهم، یا وقتی روی کاناپه راحت شدهاید و دکمه پخش را زدهاید، شارژ باتریشان تمام شود. اما با داشتن یک شارژر قابل حمل در جیبتان، میتوانید از دستگاههای خود همچنان استفاده کنید.
صدها نوع باتری همراه وجود دارد و انتخاب از میان آنها ممکن است گیجکننده باشد. برای کمک، سالها است که در حال بررسی و آزمایش این محصولات هستیم. این علاقهمندی زمانی شروع شد که منتقد WIRED، اسکات گیلبرتسون، در یک RV قدیمی خارج از شبکه برق زندگی میکرد، و بیشتر انرژیاش را از پنلهای خورشیدی تامین مینمود.
پاور بانک
اما حتی اگر در یک سیستم خورشیدی خارج از شبکه زندگی نمیکنید، پاوربانکهای خوب بسیار مفید خواهند بود. ما نایبل چمپ را برای اکثر افراد پیشنهاد میکنیم، اما در اینجا انواع مختلف دیگری هم پیدا خواهید کرد. راهنمای بهترین پاوربانکهای MagSafe مخصوص دستگاههای اپل و راهنمای بهترین ایستگاههای برق قابل حمل را نیز مطالعه کنید اگر نیاز به قدرت بیشتری دارید.
بهترین پاور بانک
1- Nimble Champ (Series 2)
نایبل چمپ سالها در صدر این فهرست قرار داشت، و حالا جانشین آن با ترکیب تمامی ویژگیهایی که نسخه اصلی را بسیار خوب کرده بود و افزودن برخی بهبودهای قابل توجه، جایگزین شده است. وزن آن تنها 6.2 اونس است که یکی از سبکترینهای بازار به حساب میآید. کوچکتر از یک دسته کارت است و میتواند با قدرت 20 وات، دو دستگاه را همزمان از طریق پورت USB-C در هر دو انتها شارژ کند.
در حالی که اسکات سالها از نسخه اصلی استفاده میکرد، نسخه جدید تنها چند ماه است که عرضه شده، اما تاکنون عملکرد خوبی داشته است. احساس محکمی دارد، در رنگهای جدید و جذاب با طرحهای خالدار عرضه میشود، و حلقه لنیارد روشن آن حمل آسان و پیدا کردن آن در کیف را ساده میکند. نسخه پرو بزرگتر است، اما ظرفیت آن را دو برابر کرده (به 20,000 میلیآمپر ساعت) و دارای طراحی مشابه با دو پورت USB-C است که تا 65 وات قدرت دارند. همچنین نسخه کوچکتر با ظرفیت 5,200 میلیآمپر ساعت وجود دارد که حداکثر توان آن 15 وات است.
یکی دیگر از دلایلی که ما نایبل را ترجیح میدهیم، تلاشهای زیستمحیطی آن است. باتریها به طور کلی بیضرر برای محیط زیست نیستند. آنها از لیتیوم، کبالت و دیگر فلزات نادر ساخته شدهاند که زنجیره تامین آنها در بهترین حالت از نظر محیط زیستی و اجتماعی سوالبرانگیز است.
اما نایبل با استفاده از بیوپلاستیک و بستهبندی کمحجم بدون پلاستیک، حداقل تاثیر زیستمحیطی را تا حد ممکن کاهش میدهد. این نسخه جدید از 90 درصد پلاستیک بازیافتی ساخته شده است (در مقایسه با 25 درصد در نسخه اصلی) و در بستهبندی کوچکتر بدون پلاستیک عرضه میشود. نایبل در داخل بسته، کابل USB-C به USB-C به طول 3.3 فوت را نیز قرار داده است.
مشخصات
پورتها: ۲ عدد USB-C
ظرفیت: ۱۰,۰۰۰ میلیآمپر ساعت (۵,۲۰۰ میلیآمپر یا ۲۰,۰۰۰ میلیآمپر نیز موجود است)
تعداد دفعات شارژ: دو تا سه بار برای اکثر گوشیهای هوشمند
توان خروجی: ۶۵ وات
گارانتی: ۲ سال
پاور بانک انکر
2- Anker Laptop Power Bank
این پاوربانک چند منظوره از آنکر ترکیبی از استایل و کارایی است. ظرفیت آن 25,000 میلیآمپر ساعت است و میتواند تا 165 وات توان را به دو دستگاه ارائه دهد (برای یک دستگاه متصل شده از طریق USB-C، حداکثر توان 100 وات است). من از لبههای گرد، کابل مسطح قابل جمعشدن به طول 2.3 فوت در بالای دستگاه، و کابل بافتهشده USB-C به طول 1 فوت که به عنوان حلقه حمل عمل میکند، بسیار خوشم میآید.
این پاوربانک دارای صفحهنمایشی است که میزان باقیمانده باتری، نرخ شارژ ورودی و خروجی، دمای باتری و سلامت آن را نشان میدهد. حدود دو ساعت طول میکشد تا شارژ مجدد شود و از شارژ عبوری پشتیبانی میکند. من هر چیزی را که آزمایش کردم با سرعت شارژ کرد، و بدون مشکل توانستم همزمان چهار دستگاه را شارژ کنم.
مشخصات
پورتها: ۱ عدد USB-C، ۱ عدد USB-A، ۲ عدد کابل داخلی USB-C
ظرفیت: ۲۵,۰۰۰ میلیآمپر ساعت
تعداد دفعات شارژ: حداقل چهار بار برای اکثر گوشیها
توان خروجی: ۱۶۵ وات
گارانتی: ۱۸ ماه
بهترین پاور بانک برای گوشی
3- Anker Nano Power Bank
اگر به دنبال یک شارژر جمعوجور هستید که در رنگهای جذاب عرضه میشود و به راحتی در قسمت پایین گوشی شما قرار میگیرد تا شارژ مجددی ارائه دهد، شارژر کوچک آنکر گزینهای است که سخت میتوان آن را شکست داد. این پاوربانک دارای اتصالدهنده داخلی قابل چرخش USB-C یا Lightning است (دارای گواهی MFi)، بنابراین نیازی به نگرانی درباره کابلها نیست.
ظرفیت آن 5,000 میلیآمپر ساعت است (کافی برای شارژ کامل اکثر گوشیها). من نسخه USB-C آن را با چند گوشی اندروید آزمایش کردم و دیدم که در جای خود باقی میماند و امکان استفاده عادی از گوشی را فراهم میکند. یک پورت USB-C برای شارژ مجدد پاوربانک دارد و همراه با یک کابل کوتاه عرضه میشود. اگر از یک قاب ضخیم استفاده میکنید، ممکن است گزینه مناسبی نباشد.
مشخصات
پورتها: ۱ عدد USB-C یا لایتنینگ (برای خروجی)، ۱ عدد USB-C (برای شارژ شدن)
ظرفیت: ۵,۰۰۰ میلیآمپر ساعت
تعداد دفعات شارژ: یک بار برای اکثر گوشیهای هوشمند
توان خروجی: ۲۲.۵ وات
گارانتی: ۲ سال
بهترین پاور بانک برای تبلت
4- Ugreen 145W Power Bank
شارژر یوگرین، همانطور که از نامش پیداست، یک شارژر ۱۴۵ واتی با باتری ۲۵۰۰۰ میلیآمپر ساعت است. این دستگاه از نظر اندازه بسیار جمعوجور است با وجود قدرتی که ارائه میدهد، هرچند وزن ۱.۱ پوندی آن قطعا بسیار سبک نیست. دارای دو پورت USB-C و یک پورت USB-A است. چیزی که یوگرین را متمایز میکند این است که در واقع میتوانید تا ۱۴۵ وات توان را هنگام شارژ کردن دستگاهها استخراج کنید.
این به معنای آن است که یکی از پورتهای USB-C تا ۱۰۰ وات و دیگری تا ۴۵ وات توان دارد. بسیار کمی از باتریهایی که آزمایش کردهایم قادر به این feat هستند، و هیچکدام در این اندازه نیستند. اگر میخواهید شارژ سریع داشته باشید، این پاوربانک گزینه مناسبی است (گرچه لازم است ذکر کنم که بررسیهای آنلاین نشان میدهد که این دستگاه از فناوری شارژ سریع سامسونگ پشتیبانی نمیکند).
روی کناره باتری، نمایشگر کوچک LED وضعیت فعلی شارژ را نشان میدهد. دوست داشتم کمی اطلاعات بیشتر درباره وضعیت شارژ روی این صفحه نشان داده شود، اما این نکته چندان مهم نیست در برابر گزینهای عالی برای نگه داشتن لپتاپ شما شارژ شده هرجا که باشید.
مشخصات
پورتها: ۲ عدد USB-C، ۱ عدد USB-A
ظرفیت: ۲۵,۰۰۰ میلیآمپر ساعت
تعداد دفعات شارژ: دو تا سه بار برای اکثر تبلتها
توان خروجی: ۱۴۵ وات
گارانتی: ۲ سال
بهترین پاور بانک برای لپ تاپ
5- GoalZero Sherpa 100
هدف زیرو خط شاخصهای قابل حمل خود، سری شیرپا را با قابلیتهای جدید شارژ بیسیم بهبود بخشیده است: قدرت ۱۵ وات، در مقایسه با ۵ وات در مدل قبلی. من مدل شیرپا AC را آزمایش کردم، که شامل دو پورت USB-C (با توان ۶۰ وات و ۱۰۰ وات)، دو پورت USB-A و یک پورت برق AC با توان ۱۰۰ وات است، برای دستگاههایی که نیاز به پریز دو شاخه دارند. این دستگاه تعادل خوبی بین ظرفیت باتری (۹۳ واتساعت در آزمایش مصرف من) و وزن (۲ پوند) دارد و قدرت کافی برای شارژ مجدد تقریباً دو بار لپتاپ Dell XPS 13 من را دارد.
یک صفحهنمایش رنگی LCD دارید که میزان شارژ باقیمانده، واتهای ورودی و خروجی، و برآورد تقریبی مدت زمان باقیمانده باتری را نشان میدهد (در صورت ثابت بودن شرایط). زمان شارژ مجدد بسته به اینکه از شارژر دیواری شیرپا (فروش جداگانه) استفاده کنید، متفاوت است، اما من توانستم آن را در کمتر از سه ساعت شارژ کنم، بدون توجه به منبع تغذیه.
همچنین یک پورت ۸ میلیمتری در پشت برای اتصال پنل خورشیدی اگر دارید، وجود دارد. شیرپا قیمت مناسبی ندارد، اما اگر نیاز به خروجی برق AC ندارید و میتوانید با یک پورت USB-C تنها (100 وات خروجی، 60 وات ورودی) زندگی کنید، مدل شیرپا PD همان کار را با قیمت ۱۷۵ دلار انجام میدهد.